Днес избират победителя в Big Brother, кои са фаворитите?

Финалистите пишат писма до любим човек в последната си мисия
16 дек 2013 08:58, Александър Попов
25
Днес избират победителя в Big Brother, кои са фаворитите?
Златка Райкова е фаворит на продуцентите. Снимка: Big Brother All Stars

Тази вечер ще стане ясен победителят в Big Brother All Stars 2013. Финалисти са Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова, които ще се борят за гласовете на зрителите и за голямата награда на шоуто.

В последните часове в Къщата те ще получат и още една мисия. Те ще трябва да сътворят  най-съкровеното писмо, което някога са писали и да го посветят  на свой любим човек.

В продължение на един месец звездите в Къщата показаха своите силни и слаби страни, преживяха хубави и критични моменти в шоуто, а по време на кулминацията на Big Brother All stars 2013, те ще отворят сърцата си, за да докажат, че все още могат да изненадат своите близки и фенове.

Райна, Денди и Златка Димитрова смятат, че фаворит за номер едно в шоуто е Лео, той самият също нескромно заяви, че или той, или Денди трябва да са победители.

Скритият фаворит на продуцентите е Златка Райкова, която през целия месец на риалитито ни бе представяна като една изцяло положителна персона - влюбена в приятеля си Георги и мислеща за комфорта и чистотата на останалите съквартиранти.

Най-малки шансове зрителите на Big Brother All Stars 2013 дават на Златка Димитрова, която влезе с мисия да помага на нуждаещ се от лечение мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-простата спечели, това е България, защо се учудваме! Човек, който не знае дори столиците на съседните ни държави като Румъния и Сърбия, а също и на Великобритания, Италия, но който не изпита дори капчица срам от това, дори не се притесни от невероятното си невежество, та този човек спечели предаването с най-новото му име - Биг ***!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
има си хас Златка Димитрова да спечели и това ако не е пак нагласено аз повече няма да гледам Нова Телевизия
21
1
 
7
 
! Отговори
черният златко преди 10 години
*** народ слаба държава!Доказахме го за сетен път!
20
2
 
6
 
! Отговори
2000 преди 10 години
Три патки, един позьор и ... още един позьор. Богат избор, няма що.
19
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
РАЙНА ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ!
18
3
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Ол фрийкс.Денди и Лео с кой акъл са се забъркали в това.
17
0
 
17
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Това че Лео е италиански емигрант не го прави по-малко стойностен човек както и българските имигранти .Както ние когато отидем в чужбина искаме да ни уважават, така трябва да уважаваме и чужденците в България.
16
2
 
9
 
! Отговори
никой не преди 10 години
заслужава.Ако това е представителна извадка,майко мила,такива ли сме.Амчи то Джийсъна по ставаше от тия.
15
1
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Надявам се да не спечели 'държавата на Патрашките'. След като Денди показа на Патрашкова какво значи да си умен и интелигентен, и да имаш дар слово, мигновено от нищото се създаде една нова държава- държавата на Патрашките. Самовлюбие, самооопределяне като интелигентен фактор, тесен мироглед /затова е и с тъмни очила дори и в тъмниците/, желание за изтъкване на всяка цена и нежелание за по-голяма образованост /напада книгите на Денди, без да е прочела нито един ред от тях/, са определящи в тази
14
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прекрасна е. Факт.
13
2
 
1
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Поправка - сега видях че продуцент на шоуто вече е Тупарев.
12
1
 
4
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Каква награда? Митовски отдавна похарчи парите, нали затова им дават нарочно такива мисии да се провалят, че няма пари за храна - карат само на безплатно пиене и пури от спонсорите.
11
4
 
21
 
! Отговори
А.А. преди 10 години
НЕ МИ Е ЛЮБИМЕЦ ДЕНДИ НО КАТО ГО СТАВНЯВАМ С ОСТАНАЛИТЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ - ЛЕО ИМА ДАННИ НО АЗ ИСКАМ БЪЛГАРИН ДА СПЕЧЕЛИ СТИГА С ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ ДА СТЕ ЧУВАЛИ НЯКОЙ БЪЛГАРИ ДА Е УЧАСТВАЛ В ДРУГА ДЪРЖАВА НЕ!!НЯМА И ДА ЧУЕМ А ВИЕ ПРОДАЖНИЦИ СИ ДАВАТЕ ДА НЕ КАЗВАМ КОЕ КАТО ЧУЕТЕ ЧУЖДЕНЕЦ
10
10
 
6
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Надявам се да спечели Лео.
9
2
 
13
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Егати, това шоу някой гледа ли го въобще!!!!!!!
8
3
 
11
 
! Отговори
7 преди 10 години
Имам предвид екипът на Брадъра и коментаторката Патрашкова, тъй като Райкова не е скрит, а отявлен фаворит.
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Екипът както и дежурната коментаторка сякаш изпитват някаква вина към Райкова. Споделете, ще ви олекне и ще ви разберем защо е цялото театро и какво точно искате от зрителите.
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Златка наградата й в тоя живот е да духа на заможни. Така че дайте наградата на някой от другите!
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде още една пишман актриса си проимахме, подготвена и съпортвана през цялото време от екипа на учебникарското реалити-театро. Променената Златка, която си изграла добре подадените и обгрижени карти. А коментаторите громят ли громят народните кривини.
4
3
 
34
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Няма по-красноречиво доказателство от подобни предавания за лошия ни материал. Бог да ни е на помощ, ако звездите ни са почти неизвестен писател, фолкпевица, италиански емигрант и два фотомодела... За съжаление какъвто е народа (с малки изключения), такива са и звездите, и политиците, и учените, и духовниците, и т.н.